Loading. Please wait...

Сватбена фотография пакет с продължение

Включва:

  • Цялостно фотозаснемане на вашия сватбен празник, от подготовка на булката, църковен брак, граждански ритуал, снимки с гостите до последния ритуал в ресторанта.

Получавате всички обработени кадри записани на USB флаш-памет във формат JPEG с висока резолюция. Кадрите са неограничен брой – правят се толкова, колкото е необходимо, за детайлно отразяване на вашия семеен празник. 

  • Луксозна фото книга с 30 страници и размери 20х20см. 

Фото книга с внимателно подбрани и подредени кадри от вашия сватбен ден.

  • Художествена фотосесия на младоженците в сватбения ден.

За да успеете да се възползвате пълноценно от тази услуга е необходимо да отделите поне един час в програмата на вашия сватбен ден. Времето и мястото на заснемане с удоволствие ще обсъдим предварително.

  • Следсватбена фотосесия до 3 часа.

Допълнителна фотосесия в избран от вас ден. Това е чудесна възможност ако програмата на сватбения ден не позволява пълноценна фотосесия или държите на снимки от специално за вас място.

  • Подбор, обработка и цветови корекции на всички кадри.

Освен всички заснети и обработени кадри в естествени цветове се подготвя и селектирана галерия от около 250-300 кадъра обработени в черно-бяло или подходящо тониране. Срокът за обработка и предаване на снимките е до 30 дни.

  • До 12 астрономически часа ангажираност на фотографа. 

Всеки допълнителен час се заплаща по 80лв/час.

 .

.

За запазването на дата се заплаща депозит в размер на 35% от стойността на избраният от вас пакет.

За сватби извън региона на София се заплащат транспортни разходи и ако е необходимо нощувка. Също така е възможно транспортни разходи да бъдат начислени при отдалечени локации за следсватбени фотосесии.

При желание за пълна конфиденциалност на снимките от страна на клиента, т.е. нито една Ваша снимка да не бъде публикувана в моите страници, цената на пакета се завишава с 35%.

 

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts