Емоции

Моменти
Щастие

За мен фотографията и особено сватбената фотография е начин да пресъздам и да покажа живота най-пълноценно и емоционално. Като фотожурналист аз работя с много дискретност, а спокойният ми изказ и професионална, но приятелска природа ми позволяват да уловя през обективите си елегантно и ненатрапчиво най-естествените мигове на живот, вълнение и любов.

Обичам да заснемам спонтанните и емоционални моменти от сватбения ден – лица, погледи, усмивки, сълзи, прегръдки и т.н. Ето защо, докато фотографирам тържествената част на сватбата с отделните по-малки ритуали и събития, аз следвам младоженците, адаптирайки се към тях и наблюдавайки действията и израженията им постоянно и особено при взаимодействието им помежду им, както и с гостите и членовете на семействата им. Стремежът ми е да уловя и запазя за бъдещето тези ценни моменти по толкова красив и въздействащ начин, колкото и двойката си спомня в сърцата си.

За постигането на този си стремеж, прилагам различни фотографски стилове, художествени и композиционни похвати, но най-често използвам портретната фотография. Фотографският портрет представлява заснемане на даден човек или малка група от хора като се съсредоточава върху лицето (лицата), акцентирайки върху изражението, което отразява вътрешното чувство или настроение.

Високият клас техника, с който работя ми гарантира бързо фокусиране върху обекта и ми позволява да улавям тези мигновени проявления на автентични емоции. Трогателното изпращане на булката или трепетното очакване на младоженеца, вълнуващите изражения на любов и радост – всички тези емоции и още много други са специални и специфични за всяко една двойка. Те са душата на всяка отделна сватбена фото история и моят стремеж е да ги отразя в фотографиите си. Така че, скъпи младоженци, забавлявайте се, смейте се, плачете, танцувайте, пейте и изживейте пълноценно своя уникален личен празник – така подпомагате и моята работа.

Гласуваното доверие да фотографирам сватбата ви ме вдъхновява, а знанието, че имам най-добрата работа в света, ме изпълва със страст и именно вдъхновението и страстта ме ръководят при изпълнение на професионалния ми ангажимент. Стремежът ми е да заснема и да разкажа вашата емоционална сватбена история, така че да пресъздам събитието, изживяването и чувствата по вълнуващ, одухотворен и незабравим начин.