Портфолио

Портфолио
divider

„Photo stories“ има за цел да запечата и увековечи с любов вашите най-важни и съкровени моменти, да улови преживените емоции и пренесе през времето живеца и красотата на спомените за вас, вашите близки и вашите наследници.

          Обичам семейството си, обичам да пътувам, да творя, да създавам и да фотографирам щастие. Ето защо вярвам, че имам най-добрата професия на света – привилегирован съм да работя това, което харесвам и да харесвам това, което работя.

          Да бъда сватбен фотограф за мен не е само работа, а и творчество, преживяване, емоция, страст… Вярвам, че една сватбена фотография е не просто снимка, но може да бъде истинско произведение на изкуството ако отразява или създава настроения и чувства, или подчертават характери, или пресъздава картини от сватбената действителност със силен заряд като по този начин доставя естетическа и емоционална наслада у зрителя. Разбира се, възприемането за всеки продукт е индивидуално и все пак художествените качества на един фотопродукт, въздействаща му и познавателна стойност са осезаеми, а когато това е направено с естетически усет и при подходяща композиция и пропорция – то фотографията е изкуство с висока художествена стойност.

          В основата на професионалната си работа вграждам именно това свое убеждение съчетано със стремежа ми да бъда адаптивен към младоженците и техните представи, защото това е един от най-важните и неповторими дни в живота на всеки човек и за мен е чест и привилегия да го фотографирам и съхраня във времето възможно най-автентично, чувствено и елегантно.

          В работа си на сватбен фотограф, аз следвам и отразявам сюжетната линия на официалните ритуали и обети като най-значими микросъбития в хронологията на сватбения ден и акцентирам на емоционалните моменти и реакции и особено на проявленията на щастие и любов у младоженците, но и у техните близки като се стремя да не пропускам съпътстващите незабравими моменти и детайли на събитието, за да пресъздам вашата оригинална, колоритна и стилна сватбена фотоистория.

          Моята работа на професионален сватбен фотограф не е да направя определен брой стандартни сватбени снимки, а правейки неограничен брой фотографии, селектирайки ги и обработвайки 500-600 от тях да разкажа историята на вашата сватба и да пресъздам емоцията на вашия личен празник.

Don`t copy text!